

GEICO MOTOAMERICA SPEEDFEST AT MONTEREY Schedule and supplemental regulations

<u>Friday</u>		Broadcast	Move-In
<u> </u>			Thursday, October 22
7:30 am	Track Inspection		10:00 am Group A
8:00 am - 8:20 am	King of the Baggers Qualifying Practice 1 (20 n	nin)	11:30 am Group B
8:30 am - 9:00 am	Liqui Moly Junior Cup Practice 1 (30 min)		12:30 am Group C
9:10 am - 9:40 am	Twins Cup Practice 1 (30 min)		
9:50 am - 10:30 am	Supersport Practice 1 (40 min)		Registration
10:40 am - 11:25 am	HONOS Superbike Qualifying Practice 1 (45 mi	in) MALivePlus begins	Thursday, October 22
11:35 am - 12:05 pm	Stock 1000 Qualifying Practice 1 (30 min)		8:00 am - 5:00 pm
12:15 pm - 12:35 pm	Drag Specialties King of the Baggers Qualifying Practice 2 (20 min)		Friday, October 23
1:00 pm - 1:30 pm	Liqui Moly Junior Cup Qualifying 1 (30 min)		7:00 am - 5:00 pm
1:40 pm - 2:15 pm	Supersport Qualifying 1 (35 min)		Saturday, October 24
2:25 pm - 3:10 pm	HONOS Superbike Qualifying Practice 2 (45 mi	in)	7:00 am - 5:00 pm
3:20 pm - 3:50 pm	Stock 1000 Qualifying Practice 2 (30 min)		Sunday, October 25
4:00 pm - 4:30 pm	Twins Cup Qualifying 1 (30 min)		8:00 am - 1:00 pm
4:40 pm - 5:15 pm	Drag Specialties King of the Baggers Qualifying		
Facebook			Technical Inspection
			Thursday, October 22
<u>Saturday</u>			Superbike/Supersport
7:30 am	Track Inspection		1:00 pm
8:00 am - 8:15 am	Heritage Cup ft. CSRA Superbikes Practice 1 (1	5 min)	Junior Cup
8:30 am - 9:00 am	Liqui Moly Junior Cup Qualifying 2 (30 min)		
9:10 am - 9:40 am	Stock 1000 Free Practice 3 (30 min)		2:00 pm
9:50 am - 10:20 am	HONOS Superbike Free Practice 3 (30 min)	MALivePlus begins	Stock 1000
10:30 am - 11:00 am	Supersport Qualifying 2 (30 min)		3:00 pm
11:10 am - 11:25 am	Drag Specialties King of the Baggers Warm Up	(15 min)	Twins/Baggers (mobile)
11:35 am - 12:05 pm	Twins Cup Qualifying 2 (30 min)		4:00 pm
12:30 pm - 12:50 pm	Stock 1000 Race (14 laps)	Live on Facebook	
1:00 pm - 1:30 pm	Heritage Cup ft. CSRA Superbikes Practice 2 (3	0 min)	Meetings
2:10 pm	Supersport Race 1 (19 laps)	Live on MAVTV and Eurosport	All must read Health and
3:10 pm	HONOS Superbike Race 1 (20 laps)	Live on FS2 and Eurosport	Sanitation plan and complete
4:10 pm	Liqui Moly Junior Cup Race 1 (13 laps)	Delayed on FS2	Entrant Health Survey. New
4:45 pm	Drag Specialties King of the Baggers Race (8 laps)		Riders must complete videos.
			Heritage Cup and King of the
<u>Sunday</u>			Baggers
7:30 am	Track Inspection		Riders Meeting
8:00 am - 8:20 am	Heritage Cup ft. CSRA Superbikes Practice 3 (1	5 min)	5:45 pm Friday Oct. 23
8:30 am - 8:45 am	Twins Cup Warm Up (15 min)	.5 mm	2 nd floor Newman building
8:55 am - 9:10 am	HONOS Superbike Warm Up (15 min)	MALivePlus begins	
9:20 am - 9:35 am	Supersport Warm Up (15 min)	infiziter füs segins	Headshots
9:45am - 10:00 am	Liqui Moly Junior Cup Warm Up		All new riders must get
10:10 am - 10:30 am	Heritage Cup ft. CSRA Superbikes Qualifying (2	20 min)	headshots Thursday, October
11:10 am	HONOS Superbike Race 2 (20 laps)	Live on FS2 and Eurosport	22 in tech garage from 5:00
12:15 pm	Twins Cup Race (13 laps)		pm – 5:30 pm
1:10 pm	Supersport Race 2 (19 laps)	Live on MAVTV and Eurosport	
2:10 pm	Liqui Moly Junior Cup Race 2 (13 laps)	Delayed on FS2	
3:10 pm	HONOS Superbike Race 3 (20 laps)	Live on FS2 and Eurosport	Anthony Leather Works
4:10 pm	Heritage Cup ft. CSRA Superbikes Race (8 la	-	Drop Off
-			Sunday 1pm 4pm





Sunday 1pm -4pm MotoAmerica Hospitality



GEICO MOTOAMERICA SPEEDFEST AT MONTEREY SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the MotoAmerica Championship of Monterey October 23-25, 2020 featuring Honos Superbike Class, Supersport, Liqui Moly Junior Cup, Stock 1000 and Twins Cup competitors



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials:

Race Director: Dan Argano FIMNA Safety Officer: Ken Saillant Rider Representative: Doug Chandler



Shipment pick up location: Concessions building in back of paddock

Address: Weathertech Raceway Laguna Seca Individual Name and Cell Phone Number 1021 Monterey-Salinas Hwy Salinas, CA, 93908



Registration Location: Hospitality overlooking turn 1 Registration Deadline: October 11

Credential Request Deadline: October 18 Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2020 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Tech Location: Garage 1/2 Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder. Failing to have an operational transponder during any session will result in a penalty.



Garages: Motorsport reg event, email registration@motoamerica.com for link

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to Team Handbook) All teams must use water barrels or concrete to tie down awnings and structures. Stakes cannot be used to tie down structures. Teams will be liable for any damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Near fuel station Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: Refer to team/crew packet Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10 mph.

Pit support vehicles must be parked within the team's paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2020 MotoAmerica Pit Vehicle Pass.



Timing and Scoring Screens: Network Name: MotoAmerica Hot Pits Password: lagunaSECA

Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning. Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter south boundary gate beginning Wed, October 21 @ noon

Move-in: Thurs, October 22 @ 10:00 am

Tune to teams' channel during move in Move-out: Mon, October 25 @ 12:00 pm Truck Wash: Superior Auto Detail at 831-601-1831 RV Parking: registration@motoamerica.com



pm

Track Familiarization: October 22 @ 3:30 pm - 7:00

NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed



2 | UPDATED 10.21.2020

