

2021 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT ATLANTA Schedule and supplemental regulations

			Move-In
Friday		Broadcast	Thursday April 29 th
7:55 am	Track Inspection		10:00 AM Group A
8:25 am - 8:55 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (30 min)	12:00 AM Group B
9:05 am - 9:35 am	Twins Cup Practice 1 (30 min)		1:00 PM Group C
9:45 am - 10:15 am	Supersport Practice 1 (30 min)		
10:25 am - 11:10 am	HONOS Superbike Practice 1 (45 min)		Registration
11:20 am - 11:50 am	Stock 1000 Practice 1 (30 min)		Thursday, April 29
12:00 pm - 12:50 pm	Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides		8:00 am - 5:00 pm
1:00 pm - 1:30 pm	STG Junior Cup Qualifying 1 (30 min)	*MALivePlus Begins*	Friday, April 30
1:40 pm - 2:15 pm	Supersport Qualifying 1 (35 min)		7:00 am - 5:00 pm
2:25 pm - 3:10 pm	HONOS Superbike Qualifying 1 (45 min)		Saturday, May 1 7:00 am - 5:00 pm
3:20 pm - 3:50 pm	Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)		Sunday, May 2
4:00 pm - 4:30 pm	Twins Cup Qualifying 1 (30 min)		8:00 am - 1:00 pm
4:40 pm - 5:00 pm	Mission Foods King of the Baggers Practice 1 (20 min)		8.00 am - 1.00 pm
4.40 pm - 5.00 pm	Mission roous king of the baggers ractice 1 (20 min)		Technical Inspection
			Thursday, April 29
Saturday			Superbike/Supersport
8:00 am	Track Inspection		2:00 pm
8:30 am - 8:50 am	Mission Foods King of the Baggers Qualifying 1 (20 mir)	Junior Cup
9:00 am - 9:30 am	STG Junior Cup Qualifying 2 (30 min)	*MALivePlus Begins*	3:00 pm
		IVIALIVEPIUS BEGINS	Stock 1000
9:40 am - 10:10am	Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)		4:00 pm
10:20 am - 10:50 am	HONOS Superbike Qualifying 2 (30 min)		Twins Cup
11:00 am - 11:30 am	Supersport Qualifying 2 (30 min)		5:00 pm
11:40 am - 12:10 pm	Twins Cup Qualifying 2 (30 min)	、	Baggers- Mobile
12:20 pm - 12:40 pm	Mission Foods King of the Baggers Qualifying 2 (20 mir	1)	
1:10 pm	Stock 1000 Race 1 (13 laps)		Friday, April 30
2:10 pm	Supersport Race 1 (18 laps)	LIVE ON MAVTV	7:00 am - 8:00 am
3:10 pm	HONOS Superbike Race 1 (19 laps)	LIVE ON FS2	No inspections after 8:00
4:10 pm	Twins Cup Race 1 (12 laps)	FACEBOOK LIVE	
4:45 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (12 laps)	DELAYED FS2	
5:10 pm - 5:30 pm	Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides		Meetings
			Mandatory Entrant & New
			Riders Meeting
<u>Sunday</u>			Virtual Meetings- All Entrants
7:30 am	Track Inspection		and New Riders MUST
8:00 am - 8:10 am	Mission Foods King of the Baggers Warm Up (10 minutes)		COMPLETE by April 25 at 5:00
8:15 am - 8:30 am	Stock 1000 Warm Up (15 min)		PM EDT or you will not be
8:40 am - 8:55 am	Supersport Warm Up (15 min)		allowed through Tech
9:05 am - 9:20 am	Honos Superbike Class Warm Up (15 min)	*MALivePlus Begins*	Inspection.
9:30 am - 9:42 am	Twins Cup Warm Up (12 min)		Go to
9:47 am - 9:59 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min)	Motoamericaregistration.com
10:00 am - 11:00 am	Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides		Heedebate
12:00 pm	Stock 1000 Race 2 (13 laps)	FACEBOOK LIVE	Headshots
12:40 pm	King of the Baggers Race (8 laps)	LIVE ON FS1	Media Center - Michelin
1:10 pm	Supersport Race 2 (18 laps)	LIVE ON MAVTV	Tower 12:00pm - 5:30 pm
2:10 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (12 laps)	DELAYED FS2	12.00pm - 5.50 pm
3:10 pm	HONOS Superbike Race 2 (19 laps)	LIVE FS2	
4:10 pm	Twins Cup Race 2 (12 laps)		Anthony Leather Works Drop
6	·		Off



1 | UPDATED 4.30.2021



Sunday 1pm -4pm MotoAmerica Hospitality



2021 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT ATLANTA SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the MotoAmerica

Championship at Road Atlanta, April 30-May 2 featuring HONOS Superbike Class, Supersport,

SportbikeTrackGear.com Junior Cup, Stock 1000, Twins Cup and Mission Foods King of the Baggers classes.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here:

http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials: Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



Shipment pick up location: Garages in Support Paddock, Thurs-Sun 7:00 am - 7:00 pm Cost: None Address: Road Atlanta

Individual Name and Cell Phone Number 5300 Winder Highway Braselton, GA 30517

Registration Location: Bldg to west of main gate **Registration Deadline:**

Credential Request Deadline:

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license. No credentials at track



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events



VP Fuel: Use preorder form **Contact:** www.motoamericaregistration.com/fuel Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Tech Location: Tent at west end of paddock Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder, and radio. The transponder used to pass

technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a

transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: None Hot Pit Assignments: Released on motoamericaregistration.com

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact paddock@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: SafetyKleen oil station in center of paddock by hill

*Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be

treated immediately and track management must be advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined*



Golf Carts Contact: Ken Billick 678-447-1475 Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2021 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring

Network Name: MotoAmerica Hot Pits Password: ROADatlanta

Coaxial Locations: Hot pit only- cables may not be run to the paddock



Vehicle Staging: Enter gate 1 and stage by the ticketing booths beginning Wed April 28 @ 6:00am NO STAGING BEFORE WEDNESDAY AM. NO VEHICLE

STORAGE BEFORE Move-in: Thurs, April 29nd @ 10:00 am

Tune to teams channel during move in

Move-out: Sun, May 2nd @ 8:00 pm

Truck Wash: Chris Kessler 404-406-3355 by appt only



Track Familiarization: April 29@ 5:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed



2 UPDATED 4.30.2021

