

2022 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT MONTEREY SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Friday July 8th, 2022		<u>Broadcast</u>	
8:00 am	Track Inspection		Registration
8:30 am - 8:55 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (25 min)	All Times Pacific	Thursday
9:05 am - 9:30 am	Rev'it Twins Cup Practice 1 (25 min)		8:00 am - 5:00 pm
9:40 am - 10:10 am	Supersport Practice 1 (30 min)		Friday
10:20 am - 11:00 am	Medallia Superbike Practice 1 (40 min)		7:00 am - 5:00 pm
11:10 am - 11:35 am	Stock 1000 Practice 1 (25 min)		Saturday
11:45 am - 12:05 pm	Roland Sands Super Hooligans Practice 1 (20 min)		•
12:00 pm - 12:50 pm	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides		7:00 am - 5:00 pm
1:00 pm - 1:20 pm	Mission King of the Baggers Practice 1 (20 min)	MALivePlus Begins	Sunday
1:30 pm - 2:00 pm	Supersport Qualifying 1 (30 min)		8:00 am - 1:00 pm
2:10 pm - 2:50 pm	Medallia Superbike Qualifying 1 (40 min)		
3:00 pm - 3:30 pm	Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)		Technical
3:40 pm - 4:10 pm	Rev'it Twins Cup Qualifying 1 (30 min)		Inspection
4:20 pm - 4:50 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (30 min)		Thursday
5:00 pm - 5:20 pm	Roland Sands Super Hooligans Qualifying 1 (20 min)		Superbike Class
5:25 pm - 5:35 pm	Ducati Hot Lap		/Premier
			12:00 pm
Saturday July 9th, 2022			Supersport
7:30 am	Track Inspection		1:00 pm
8:00 am - 8:20 am	Roland Sands Super Hooligans Qualifying 2 (20 min)		Junior Cup/Baggers
8:30 am - 8:55 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 2 (25 min)		2:00 pm
9:05 am - 9:25 am	Mission King of the Baggers Qualifying 1 (20min)		Rev'it Twins
9:35 am - 10:05 am	Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)		Cup/Stock 1000
10:15 am - 10:45 am	Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)	MALivePlus Begins	3:00 pm
10:55 am - 11:20 am	Supersport Qualifying 2 (25 min)		Super Hooligans
11:30 am - 11:55 am	Rev'it Twins Cup Qualifying 2 (25 min)		4:00 pm
12:05 pm - 12:20 pm	Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)		4.00 pm
12:35 pm	Mission King of the Baggers Challenge (3 laps)		Friday
1:10 pm	Stock 1000 Race (14 laps)	Live on FB and MATV	Friday
2:10 pm	Supersport Race 1 (19 laps)	Delayed on MAVTV	7:00 am - 8:00 am
3:10 pm	Medallia Superbike Race 1 (20 laps)	8pm PT FS2	*No inspections
4:10 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (13 laps)	Delayed on MAVTV	after 8:00 am*
5:00 pm	Rev'it Twins Cup Race (13 laps)	Live on MATV	
5:20 pm - 6:00 pm	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides		Meetings
5:45 pm	HD Ticket Holders Track Walk		Entrant Meeting
5:45 pm	Party at the Podium		July 7 th 4pm @
			Podium

Sunday July 10th, 2022

8:00 am **Track Inspection** 8:30 am - 8:55 am Roland Sands Super Hooligans Qualifying 2 (25 min) 9:05 am - 9:20 am Mission King of the Baggers Warm Up (15 min) Supersport Warm Up (15 min) 9:30 am - 9:45 am 9:55 am - 10:10 am Medallia Superbike Class Warm Up (15 min) MALivePlus Begins 10:15 am - 10:30 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min) 10:30 am - 11:00 am Parade Laps 10:45 am - 11:30 am Dunlop Hot Pit Walk and Autographs 11:00 am - 11:40 am Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides 12:00 pm Roland Sands Super Hooligans Race (8 laps) QS Live on FB and MATV 12:45 pm Mission King of the Baggers Race (8 laps) 3:30 PT on FS2 1:20 pm SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (13 laps) Delayed FS2 2:10 pm Supersport Race 2 (19 laps) Live on MAVTV 3:10 pm Medallia Superbike Race 2 (20 laps) 4pm PT on FS2

Anthony Leather Works Drop off

Saturday and Sunday

2:00pm- 4:00pm

Blue MA Hospitality

First Group Move In

9:00 AM Thursday



| UPDATED 7.9.2022



2022 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT MONTEREY SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the MotoAmerica Championship of Monterey July 8-10, 2022 featuring Medallia Superbike Class, Supersport, Sportbiketrackgear.com Junior Cup, Stock 1000, Rev'it Twins Cup, Mission King of the Baggers, and Roland Sands Super Hooligans competitors

Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/

Officials:

Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin

Shipment pick up location: Concessions building in

back of paddock

Address: Weathertech Raceway Laguna Seca Individual Name and Cell Phone Number

1021 Monterey-Salinas Hwy

Salinas, CA, 93908

Registration Location: South Boundary Road

Registration Deadline: June 25 Credential Request Deadline: July 34

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license

Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be

presented during tech inspection.

VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to

transponder during any session will result in a penalty.

comply will be subject to a fine



Tech Location: White Tent near VP Pumps Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder. Failing to have an operational

Garages: Non premier teams only

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to Team Handbook)

All teams must use water barrels or concrete to tie down awnings and structures. Stakes cannot be used to tie down structures. Teams will be liable for any damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: Refer to team/crew packet Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit

Pit support vehicles must be parked within the team's paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2021 MotoAmerica Pit Vehicle Pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: lagunaSECA

Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning. Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter south boundary gate beginning

Wed, July 6 @ noon

Move-in: Thurs, July 7 @ 9:00 am Tune to teams channel during move in Move-out: Sunday July 11 @ 9:00 pm

RV Parking: ONLY PRE REGISTERED-LIMITED NO POWER



Track Familiarization: July 7 @ 3:30 pm - 6:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is





